Afdrukken

Doensdag logo

Al meerdere jaren organiseren we op woensdag Doensdagen voor kinderen. Doensdag is een samenvoeging van het woord "doen" en het woord "woensdag".

Door de maatregelen tegen verspreiding van het Corona virus wordt deze activiteit tijdeljk niet aangeboden.

Op een speelse manier kan er worden kennisgemaakt met de militaire geschiedenis van Hellevoetsluis. Uiteraard gaan we daarvoor in bunkers een kijkje nemen en doen we een spannende speurtocht. Kom maar op als je durft!

Sins 2019 bieden we ook een heus escape spel aan, een bunker-escape. Bij dit spel moet men proberen om binnen 20 minuten te ontsnappen uit een bunker door puzzels op te lossen. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Er is per spelronde plaats voor 8 personen.
Voor drie verschillende momenten op deze middag kan men inschrijven voor deze bunker-escape, om 14:00 uur, 14:30 uur of 15:00 uur. Kinderen die deelnemen moeten kunnen lezen.

Schrijf dus snel in voor deze nieuwe bijzondere activiteit.

Op woensdagmiddagen van 13.30-15.30 uur. Per kind € 2,50. Ouders krijgen gratis een kopje koffie of thee. Kids limonade en een zakje chips. Neem een zaklamp mee, want die komt zeker van pas.
Op de onderstaande dagen organiseerden we Doensdagen in 2019:

I.v.m. Corona staan er dus voor 2020 nog géén Doensdagen gepland.

We verwachten dat ouders tijdens de activiteit steeds bij hun kinderen blijven om die te begeleiden.

Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel chips we moeten kopen.

Aanmelden