LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over onze activiteiten.AW-Logo-DEF-Zwart p2

 

Speuren over, langs, door en in verdedigingswerken is natuurlijk een avontuurlijke bezigheid. Onderstaand ons aanbod.

Voor kinderen

Er is een speurtocht voor kinderen tot 12 jaar en voor kinderen ouder dan 12 jaar. Kinderen tot 12 jaar dienen te worden begeleid door volwassenen. Kinderen boven de 12 jaar kunnen zelfstandig op pad.

dsc 0901 Wel is een borg vereist voor de materialen die op deze ontdekkingsreis worden meegenomen.
Aan de hand van foto's worden diverse objecten van de kustbatterij bezocht en kunnen er letters gevonden worden. Alle letters samen kunnen in een puzzel worden verwerkt waarna er een woord gevonden wordt dat te maken heeft met de verdediging van Hellevoetsluis.
Een ideale activiteit voor een kinderfeestje.
Samen met u kijken we graag naar een verdere leuke invulling van een ochtend of middag. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QRcode speurtocht

Speciaal voor de Smartphone bezitters is er een speurtocht die je daarmee kunt doen.
QR codes zijn Quick Response codes ooit ontwikkeld om snel artikelen decodeerbaar te maken.qropmobile Het zijn vierkantjes met een patroon. Door deze te scannen met een app op je telefoon wordt er een URL, een link naar een speciale site getoond. Door erop te klikken wordt je direct naar die site geleid. Op deze manier is er dus door stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis een speurtocht in elkaar gesleuteld. Je speurt naar de codes, beantwoordt vragen en vindt uiteindelijk een schat.
Je hebt dus een telefoon nodig met internet en een QR code scanner. QR code scanners (apps) zijn gratis te downloaden voor elk type smartphone.
Voor meer informatie over deze speurtocht kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reflector speurtocht

Deze speurtocht is speciaal voor in het donker. Met behulp van een zaklamp wordt er gespeurd naar bordjes met reflecterend materiaal. 

zaklamp
Op de bordjes staan letters die tesamen een woord vormen.
Het vormen van dat woord is ook nog even puzzelen.

 

Openingstijden

Onze bezoekersruimte is toegankelijk afhankelijk van de geldende corona maatregelen.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken