LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over onze activiteiten.AW-Logo-DEF-Zwart p2

 

diclaimerlogoDisclaimer.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.
De site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. De Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

 


copyrichtlogoCopyright.

Deze website is een publicatie van de Stichting Verdedigings Hellevoetsluis. Verveelvoudiging van (een deel van) deze publicatie met het (kennelijk) oogmerk deze openbaar te maken of te exploiteren is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van de Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden. Verveelvoudigen in de vorm van afdrukken of machine leesbare kopieën die beperkt blijven tot enkele exemplaren en die uitsluitend dienen tot eigen oefening, studie of gebruik zijn toegestaan.
© Front Taal 2015

Openingstijden

Onze bezoekersruimte is toegankelijk afhankelijk van de geldende corona maatregelen.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken