LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over onze activiteiten.AW-Logo-DEF-Zwart p2

 

28 juni 2013, Onthulling kanon van 24 IJ

Genodigden en belangstellenden waren in grote getale aanwezig om dit mee te maken.

Na het uitvoeren van diverse militaire marsen was het moment dat een aantal personen opgenomen werden in de eregalerij van de fanfare. Een marketentster had daarvoor een klein vaatje met jenever meegenomen. Met een toost op deze heugelijke gebeurtenis werd het vocht door alle aanwezigen in één keer achter over geslagen.

Vervolgens gingen alle aanwezigen achter de fanfare aan naar de bedding waar het kanon onthuld zou worden. Geuzen uit Brielle waren met een kanon aanwezig om de onthulling met een flinke schot feestelijk te omlijsten. Het kanon was ingepakt. De voorzitter van Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis hield een korte voordracht over de historie van het kanon. Vervolgens kwam als verrassing Wethouder Hofman in een artillerie uniform van een kapitein aan om zijn speech uit te spreken.

Opening ontvangstruimte

Aansluitend aan de onthulling van het kanon werd de ontvangstruimte van onze Stichting geopend door wethouder Hofman. Daarvoor was de glazentoegangsdeur geblindeerd en voorzien van een QRcode. Met deze code las de wethouder de openingstekst voor en was de opening een feit. Aansluitend werd een toost uitgebracht op het kanon en op de toekomst van onze stichting. Na de opening kon iedereen een blik werpen in de mooie ontvangstruimte.

Opening - Onthulling 24IJ

Openingstijden

Onze bezoekersruimte is toegankelijk afhankelijk van de geldende corona maatregelen.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken