LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over activiteiten tijdens Corona.AW-Logo-DEF-Zwart p2

Voor deze woensdagmiddag is aanmelden helaas niet meer mogelijk. Alle tijdstippen zijn volgeboekt. Wel kunt u via de knop aanmelden aangeven dat u interesse heeft voor een volgend moment dat de bunker escape wordt aangeboden.

 

Als Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseren we een Corona proef Bunker-escape voor kinderen op woensdagmiddag 22 juli 2020. Deze escape is speciaal voor kinderen, die samen met begeleiders, van harte welkom zijn.

In een heuse bunker moet je proberen om door puzzels op te lossen, te ontsnappen. Ontsnappen kan alleen door het kraken van de code. Uiteraard wordt er niemand daadwerkelijk echt opgesloten maar als spelvorm aangeboden.

Wie is er klaar voor dit bijzondere spel en kraakt op tijd de code en gaat voor eeuwige roem?

Leeftijd maakt niet uit, als kinderen maar kunnen lezen en eenvoudig kunnen rekenen. Uiteraard verwachten we dat het hele gezelschap mee helpt met het zoeken naar de oplossing. Een gezelschap zien we als kinderen en volwassenen die samen een huishouding vormen. Door de krappe ruimte is deze maatregel ten tijde van Corona noodzakelijk.

militair kwartier hellevoetsluis

Wie kunnen mee doen?

Kinderen kunnen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. Per ronde kan één gezelschap spelen. Spelrondes zijn er om 13:00 uur, 14:00 uur en om 15:00 uur.

Via Fortresse Holland zijn er combikaarten te koop die voordeel bieden. Met een HiP gezinskaart krijgt u korting of is deelname zelfs helemaal gratis.
Voor meer informatie gaat u naar https://www.fortresseholland-hellevoetsluis.nl/hip-combi-kaart/.

De kosten per deelnemer zonder een HiP kaart bedragen € 3,00 per persoon. Deze prijs geldt ook voor begeleiders. Een zaklamp is handig.

Deelnemen aan deze Bunker-escape kan alleen door aan te melden via onderstaande knop.

Aanmelden


 

Openingstijden

Gedurende de periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn is onze bezoekersruimte niet toegankelijk.

 

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken