Afdrukken

In deze Corona tijd kunnen we als vrijwilligers organisatie ook niet bij elkaar komen en dat is natuurlijk jammer. Andere jaren zijn we in de winter actief door kennis te delen onder elkaar als vrijwilligers. Voor elke avond wordt dan door één van de vrijwilligers een onderwerp voorbereid en gepresenteerd. Op die avond luisteren en discussieren we dan over het onderwerp. Dit zijn altijd plezierige avonden. Ook nieuws van het bestuur van vrijwilligers wordt gedeeld. Heeft er iemand iets gelezen of heeft een ander een militair historische plaats of museum bezocht, dan wordt ook dat gedeeld.
Nu dat nu niet kan zullen we binnenkort online via video vergaderen kennis gaan delen. Dat is natuurlijk heel anders, maar op deze wijze hopen we toch elkaar te spreken en in ieder geval weer wat kennis op te doen.

Door de beperkingen kunnen we ook onze donateurs weinig bieden, maar ook zij kunnen deelnemen aan deze online kennis deling.

Mocht u geinteresseeerd zijn om ook vrijwilliger te worden bij onze organisatie dan kunt u contact opnemen door een e-mail bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt bellen met 06 - 312 54 909.