LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over onze fotospeurtocht.
Fotospeurtocht.AW-Logo-DEF-Zwart p2

Speurtocht op de wallen

Op zondagmiddag 6 juni 2021 gaan we weer verder met onze activiteiten in 2021. En uiteraard Coronaproof. Het aantal mensen dat mee kan doen is beperkt.

Wat gaan we doen?

Gezinnen met kinderen kunnen meedoen met een leuke fotospeurtocht over de wallen achter fort Haerlem. Onze bezoekersruimte zal fungeren als een soort loket. Men kan dus niet naar binnen, maar men kan bij deur de materialen voor de speurtocht afhalen. Rond de verdedigingswerken zal een gids van onze stichting nog het e.e.a. kunnen uitleggen aan de deelnemers. Want een speurtocht is leuk, maar het is nog leuker als je er ook iets van opsteekt. We gaan dus zeker proberen om kinderen met meer kennis te laten gaan dan dat ze komen.

Kinderen gaan in groepjes met hun ouders of begeleiders op zoek naar diverse objecten aan de hand van foto's. Bij die objecten zijn foto's verstopt met een letter.
Het zijn dus mensen/gezinnen die allen op hetzelfde adres wonen en dus prima met elkaar op pad kunnen.
Als alle letters gevonden zijn komt men terug naar de kazerne waar de gevonden letters in een puzzel verwerkt kunnen worden.

Voor een impressie kunt u kijken naar een video die door Linq media is gemaakt.

Speuren over de wallen en ook nog wat kennis opdoen van dit bijzondere militaire erfgoed, wie wil dat niet?

Door de Corona maatregelen dient er vooraf te worden ingeschreven. Elk kwartier kunnen er groepjes starten. De eerste mogelijkheid is om 13:30 uur. Er is niet veel plek, dus reageer snel als u ook wilt speuren over de wallen van Hellevoetsluis.

Inschrijving is per gezin (mensen dus van één en hetzelfde adres). Reservering is definitief als u daarvoor van ons een bevestiging ontvangen heeft.
De kosten bedragen € 2,50 per kind. De kosten dienen vooraf te worden betaald. Wij informeren u daarover als wij uw deelname kunnen bevestigen.
Naast de speurtocht krijgen de deelnemende kinderen ook nog een kleine versnapering. Voor ouders/begeleiders is er koffie of thee to go te koop.

Aanmelden 


 

Openingstijden

Gedurende de periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn is onze bezoekersruimte niet toegankelijk.

 

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken