Afdrukken

Geen grootse activiteiten met Voorne in Stelling in het komende Pinksterweekend (22 tot en met 24 mei 2021). De Corona maatregelen staan dat niet toe. Dat is begrijpelijk, maar wel heel jammer. Jammer omdat deze activiteit altijd veel bezoekers trekt die zich prima vermaken.

Om Voorne in Stelling niet stil voorbij te laten gaan is er wel een fietsroute die leidt langs het vele militair erfgoed dat Voorne rijk is. Het beleven hiervan kan met een door ons gemaakte fietstocht. De hele route is 51 km. maar kan ook in delen worden gedaan. Dat bepaalt u zelf.

Op een aantal plekken zijn er bordjes met het logo van Voorne in Stelling en een QRcode, door het scannen van die code komt u op een website met meer informatie over die specifieke plek. Deze bordjes zijn alleen op zaterdag 22 mei, zondag 23 mei en maandag 24 mei aanwezig.

Routebeschrijving ophalen?

Bij de kazerne Haerlem zullen op zaterdag 22 mei, zondag 23 mei en op maandag 24 mei vrijwilligers aanwezig zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur waar u een gratis routebeschrijving kunt ophalen.
U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijgt u de beschrijving via e-mail.

Voor meer informatie over de fietsroute kunt u op het logo te klikken.

Voorne in stelling