LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over onze activiteiten.AW-Logo-DEF-Zwart p2

Op woensdagmiddag 20 oktober 2021 bieden we twee activiteiten aan, de fotospeurtocht en de bunker-escape.

Doensdag

 

Fotospeurtocht

BIj de fotospeurtocht gaan kinderen met ouders/begeleiders op pad om aan dehand van foto's op zoek te gaan naar verborgen letters. Als alle letters verzameld zijn kunnen die worden ingevuld in een puzzel om de slagzin te vinden. Deze activiteit duurt ongeveer een uur. Het doel is om lekker buiten bezig te zijn en tegelijkertijd iets op te pikken van de geschiedenis van Hellevoetse verdedigingswerken.

De kosen bedragen € 2,50 per kind. Ouders/begeleiders betalen niets. Er zijn diverse startmomenten. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Bunker-escape

In de enige echte grote bunker kunnen groepjes van maximaal 8 personen proberen om door het oplossen van puzzels te ontsnappen. Uiteraard sluiten we niemand echt op, maar in het spel dient er wel een slot te worden geopend die het hek opend naar de vrijheid.
Deze activiteit is bedoeld voor kinderen met volwassen begeleiders. Kunnen lezen is van belang. Een escape in onze bunker duurt maximaal 20 minuten. Eerder ontsnappen levert een plaats op in de eregallerij van 20 oktober 2021.
De kosten van deze activiteit bedraagt € 2,50 per deelnemer, dus ook voor ouders/begeleiders.
Het doel is om actief bezig te zijn met een leuk spel en tegelijkertijd iets op te pikken over deze specifieke bunker en dat niet alles een bunker is wat er gebouwd is.

We hebben hiervoor een aantal tijdslots beschikbaar. Door op onderstaande knop te klikken kunt u een tijdslot boeken.

Aanmelden

 


 

Openingstijden

Onze bezoekersruimte is toegankelijk afhankelijk van de geldende corona maatregelen.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken