LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over activiteiten tijdens Corona.AW-Logo-DEF-Zwart p2

 
De Nationale Gouden Betonmolen is een prijs van erkenning voor Stichtingen, Individuen of Objecten die het afgelopen jaar een bijzondere rol hebben gespeeld binnen de wereld van militair erfgoed. De verkiezing is in 2007 in het leven geroepen door het Fortificatie Forum.
 
2015-03-04 170607aForumleden kunnen instellingen, individuen of objecten voordragen aan een landelijke commissie die bepaald of een voordracht ook een nominatie wordt. Op het forum kunt u verder lezen wat de voorwaarden zijn en over de geschiedenis van deze prijs. Over de stemronde vind men hier de informatie. Met 25 stemmen hebben wij dit jaar gewonnen, in totaal zijn er 88 stemmen uitgebracht.
Voor ons als stichting was het al een hele eer om voor de derde keer genomineerd te zijn. "Drie maal is scheepsrecht" is helemaal uitgekomen en daarom is het voor ons heel bijzonder dat we deze prijs gewonnen hebben. De uitreiking wordt zeker een feestje.

Openingstijden

Gedurende de periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn is onze bezoekersruimte niet toegankelijk.

 

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken