LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over activiteiten tijdens Corona.AW-Logo-DEF-Zwart p2

Afgelopen zaterdag begon het met wat miezerig weer met af en toe een druppel. Desondanks waren bijna alle activiteiten tijdig klaar. Alleen de touwbaan en het katapult schieten liep wat vertraging op met de opbouw.

De eerste bezoekers kwamen al om 10:15 waarvan een 50 tal de fotospeurtocht deden. Tegen de middag klaarde het weer op en begon ook de zon te schijnen.

Om 12:30 kwamen de genodigden om Voorne in Stelling te openen binnen lopen. Om 13:00 viel het openingsschot afgevuurd door Margriet den Brok(Wethouder van de gemeente Hellevoetsluis) met het kanon van de Hellevoetse kanonniers. Daarbij waren ook wethouders Dick Verbeek, Andre Schoon en burgemeester Gregor Rensen van Brielle. Vanuit Westvoorne was geen vertegenwoordiging aanwezig doordat juist een paar dagen ervoor het college was gevallen.

In de middag werd het gezellig druk. Toen om 14:30 de B25 Mitchell overkwam was het plein mooi vol. Iedereen kon de B25 prima bekijken.
We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag tijdens dit eerste lustrum van Voorne in Stelling. Wat ons betreft gaan we op naar 2016.

Micha vanuit zijn woning

Nog even wat getallen:
Bezoekers in onze bezoekersruimte 325. Diverse rondleidingen waarbij we 185 mensen hebben rondgeleid.
De batterij op de Noorddijk werd ook door onze stichting bemand. Hier werden 70 personen rondgeleid.

Op ons fotoboek onder afgesloten activiteiten vind u een aantal foto's die laten zien wat er allemaal te doen was.

Openingstijden

Gedurende de periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn is onze bezoekersruimte niet toegankelijk.

 

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken