DISCLAIMER & COPYRIGHT


Disclaimer.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.
De site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. De Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Copyright.

Deze website is een publicatie van de Stichting Verdedigings Hellevoetsluis. Verveelvoudiging van (een deel van) deze publicatie met het (kennelijk) oogmerk deze openbaar te maken of te exploiteren is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van de Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden. Verveelvoudigen in de vorm van afdrukken of machine leesbare kopieën die beperkt blijven tot enkele exemplaren en die uitsluitend dienen tot eigen oefening, studie of gebruik zijn toegestaan.


© SVH 2015

© 2021 - 2024 Fronttaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel